Maakt jouw bedrijf zichtbaar

Presentaties

Pak je podium!

Een sterke boodschap in een mooi jasje

Presentaties die indruk maken

Soms kom je in een situatie waarin jij jezelf, je bedrijf of je product mag presenteren. Je wilt dat jouw pitch zich onderscheidt van andere presentaties. Daarvoor heb je een goed verhaal nodig, dat past binnen de tijd die je hebt om te presenteren. Ook wil je dat het er gelikt uit ziet.

Een goed verhaal heeft een boeiende opbouw, jouw publiek kijkt niet naar hun telefoon. Maar een verhaal kan nog zo goed zijn, de gelikte slides die je verhaal ondersteunen helpen de aandacht vast te houden. 

Het oog wil ook wat

Mooie vormgeving dat jouw verhaal versterkt

PowerPoint kan je daar perfect bij helpen. Maar een goede PowerPoint presentatie maak je niet zomaar. En daar laten veel mensen kansen liggen. Je kent ze vast, de slides met veel tekst, saaie bullet-points en elke slide hetzelfde design. Als jij iets interessants te vertellen hebt dan zouden je slides er ook interessant uit moeten zien. De perfecte ondersteuning voor jouw pitch.

Laat mij je daar bij helpen! PowerPoint kent voor mij geen geheimen en ook voor een goedlopende verhaallijn kun je bij mij terecht. In mijn acht jaar als marketeer in de levensmiddelenindustrie heb ik talloze presentaties ontworpen en gegeven. Ik weet daarom wat werkt en niet werkt.

Interactieve presentaties

“Wist je bijvoorbeeld dat je PowerPoint ook interactief kunt maken? Zo hoef je niet statisch van A tot Z door je slides te werken maar kun je inspelen op de vragen uit je publiek."

powerpoint presentatie succes

Just the looks

Powerpoint template

Ga je liever zelf aan de slag maar zoek je wel een mooi template, ook dan kan je bij mij terecht. Ik zorg dat je een goed functionerend template krijgt in jouw huisstijl.

Met een PowerPoint template kun je jaren vooruit. De basis staat, het verhaal maak je zelf. 

Vertel jouw verhaal en overtuig je publiek

Ik help je graag verder met jouw presentatie. Twijfel je nog, neem dan contact op voor een live demonstratie van de mogelijkheden.